Automater ruter – en historie og lektion

Da jeg var ung, investeret jeg $2500 med en fast-talende sælger, der overbeviste mig, jeg kunne have en stor indkomst i lige uger. Han fortalte mig, han havde stativer øreringe i hår saloner, gavebutikker, osv. Han sagde han havde 110 inden Grand Rapids, og de i gennemsnit 13 par sælges pr. uge. Han har bare løb ruten en gang om ugen for at samle sine penge.
Jeg gjorde matematikken, som han vidste jeg ville. 110 stativer gange 13 par på $5 per par var $7150 ugentligt i salg. Jeg vidste intet om øreringe, men jeg begyndte at få interesseret. Jeg købte 10 stativer og 1100 par øreringe udfylde dem. Jeg ville betale ham $ 1,75/par. Da de sælger for $5,00, og butiksejeren holder $1,50, ville jeg have et overskud på $1,75 gange 13 par gange 10 stativer. $227.50 per uge, jeg regnede med, og derefter jeg kunne ekspandere derfra.
Hvordan til at tabe penge ved at sælge øreringe
Jeg blev dissappointed til at finde, at detailhandlerne ikke var kø for at have øreringe i deres butikker, på trods af ikke at skulle betale noget op foran. Efter nærmer 130 steder i min lille by, fik jeg fem stativer placeret. De i gennemsnit 3 til 4 par sælges pr. uge.
Jeg prøvede, og det kan have arbejdet for den rette person. Jeg havde ingen erfaring selv, og efter løbe tør for steder at placere stativerne, gav jeg op. Nemlig noget anledning sælgeren ønskede ikke at tilbagekøbe øreringe, som han lovede han ville. Med vedholdenhed fik jeg mine penge tilbage til sidst.
Sandheden om automater ruter
Jeg har da talt med mange mennesker med automater ruter. Hvis du kan gøre $25 bruttoresultat pr. websted pr. uge med pop maskiner eller noget andet, og du kan have 100 websteder inden for en time af hjem, kan du virkelig arbejde et par dage om ugen for at gøre $8.000 om måneden. Det er en masse arbejde at komme i gang, men uanset hvad en sælger kan fortælle dig. Hvis det var nemt, kan sælgeren kører sin egen rute, i stedet for at sælge dig $6.000 værd af gumball dispensere.
Naturligvis vending ruter arbejde. De mennesker, jeg talte med gjorde godt. Jeg er sikker på det var muligt at gøre gode penge med disse øreringe selv. Jeg var helt sikkert gør mange ting forkert, men hvordan gør du det? Hvad skal du sælge? Hvordan gør du etablere en rute?
Du gør det ikke den måde jeg gjorde. Jeg gjorde ikke selv tjekke andre leverandører indtil senere, da jeg fandt at jeg kunne få de samme øreringe for 50 cent i stedet for $1,75. Med ingen erfaring, jeg var ikke selv villige til at tilbringe et par dollars til at betale for viden om andre. En god bog på automater ruter kunne have været alt jeg havde brug for.
En mentor ville hjælpe endnu mere. Hvis du ikke vil konkurrere i omrÃ¥det, kan nogen lade dig følge ham rundt, som han sin rute. Vending ruter er stadig en stor chance – hvis du undgÃ¥ min fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.