Introduktion til absolutte afkast midler

Absolut vende tilbage midler er internationalt kendt som hedgefonde. Hedgefonde er ofte anset for høj risiko/højt afkast investeringsprodukter. Dette er fordi de er berygtet for at gøre rige investorer, som George Soros, John Henry & andre, meget rig. Hedge Funds bruger forskellige investeringsstrategier, er så typisk skønnes ud af rækkevidde for den gennemsnitlige investor. Faktisk er absolut vende tilbage midler anses for at have den samme volatilitet af obligationer, men med en langt højere afkast.

I denne artikel vil du opdage:

Hvad er en absolut Tilbagesendelsesfond?

Hvordan absolut vende tilbage midler spiller en rolle i din portefølje

Hvad er en absolut Tilbagesendelsesfond?

Absolut vende tilbage midler er aktivt forvaltede investeringer, der har til formål at producere afkast i både stigende og faldende markeder ved hjælp af en bred vifte af investeringsteknikker. Traditionelle investeringsfonde har tendens til at investere direkte i aktier, som kan gå enten op eller ned. Absolut vende tilbage midler har større muligheder for at bruge derivater, korte positioner, og ikke-traditionelle værdipapirer til at sikre deres positioner er beskyttet i bearish markeder.

Absolut vende tilbage midler er massivt forskellige i størrelse, rækkevidde og filosofi. Investeringsstrategier af fonden krybbe vil diktere, om investorerne får afkast i form af indkomst og/eller kapital påskønnelse. Risikoprofilen for absolutte afkast midler kan også variere fra meget konservative til meget aggressive. Forskellen i afkast og risiko profil bestemmes af de nøjagtige instrumenter, der anvendes af fondsforvalter. Disse metoder vil blive fremhævet i fondens produkt oplysende erklæring eller prospektet.

De vigtigste karakteristika ved absolut vende tilbage midler er:

Ikke-traditionelle investeringsteknikker såsom short selling, derivater, warrants

Præstationsincitamenter til at justere investor og manager interesser

Brugen af gearing at øge investeringer positioner og potentiale returnerer

At acceptere pf nye investeringer til effektivt at gennemføre deres komplette investeringsstrategi

Minimal eksponering for potentielle marked handlinger

Hvordan absolut vende tilbage midler spiller en rolle i din portefølje

Forvaltere af alle forsøge at opnå den bedste ydeevne, de kan. Deres hele grunden til at være er at maksimere dit investeringsafkast. En absolut Tilbagesendelsesfond bruger forskellige investeringsinstrumenter til at udlede de bedste ensartet ydelse til dig. Fordele ved at investere i en absolut Tilbagesendelsesfond er:

Afkast i stigende og faldende markeder

Absolut vende tilbage midler største fordel over regelmæssige bestande er at de har til formål at give dig tilbage i både stigende og faldende markeder. En af nøglerne til succes rigdom ophobning er bestandig fremad. Absolut vende tilbage midler ignorere bearish og bullish tendenser for at være konsekvent kunstnere i din portefølje.

Diversificering i utraditionelle investeringsinstrumenter

Diversificering i dine investeringsportefølje er nøglen til succes. Din portefølje bør allerede indeholder aktier, obligationer, ejendom, kontanter, fast interesse investeringer. Absolut vende tilbage midler tilbyder en anden våben i din rigdom ophobning armoury. Du er i stand til at sprede din portefølje yderligere, hvilke giver jer flere sikkerhed og over tid, et bedre investeringsafkast.

Likviditet

Enheder i absolut vende tilbage midler er er ofte tilgængelige direkte fra fond manager, men nemt fundet, og handles på børsen. Dette gør din investering meget likvide. Du har mulighed for at øge eller mindske din indsats, i en særlig fond ved at klikke på en knap.

Afkast fra både indkomst og kapital

Absolut vende tilbage midler kan give dig både afkast i både indkomst og kapital. Denne spredning vil hjælpe din skattemæssige situation, som du ikke er alt for udsat for nogen en slags tilbagevenden.

Risikostyring

Absolut vende tilbage midler forvaltes aktivt. Ledere også en tendens til at have store mængder af deres egen personlige formue investeret for at berolige investorerne at lederne altid forsøger at maksimere deres afkast af investeringer.

2 Comments

 1. Svar
  MiltColf september 4, 2021

  Доброго времени суток.
  Порекомендуйте нормальную онлайн-типографию для заказа флаеров
  Мы работали с одной типографией, качество, цены и скорость у них хорошее,
  но они находятся в Красноярске, а мне нужно в Казани.
  Вот печать блокнотов https://kraft-pt.ru/products/notepads

 2. Svar
  Jeffreygew september 11, 2021

  Три южноуральских аптечных сети признаны субъектами с доминирующим положением на рынке. Три аптечных сети Челябинской области попали в региональный реестр хозяйствующих субъектов, занимающих доминирующее положение на рынке розничной торговли лекарствами… Челябинск, Апрель 14

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.