Refinansiering Tips – fem trin til et hurtig lån for dig

Mange husejere klager, i disse dage med refinansiering feber, kundeservice er træg, i bedste fald. Långivere ikke vender tilbage opkald eller besvare e-mails, forlader forbrugerne i limbo. Her er fem ting du kan gøre for at hjælpe fedt hjul før renter har en anden chance til at stige.

1. har dine ænder i træk: dokumenter er navnet på spillet, når det er tid til at behandle et realkreditlån. Ringe i forvejen og finde ud af hvad du skal bringe før du underskriver ansøgningen på den stiplede linje. Disse kan omfatte selvangivelser, juridiske papirer eller din ægtefælle (til at underskrive papirarbejde). Hvis du har alt klar, når du møder op i banken, flytte tingene hurtigt.

2. være klar til race: det er fantastisk, hvis du er “på mærket” og “sæt;” men hvis ikke du er klar til at “go”, du kan blive fjernet fra løbet. Hvis gebyrer er forfaldne til kreditkontrol, vurderinger mv. før lukningen kan finde sted, Sørg for at du har penge i hånden og betale dem hurtigt. Hvis du ikke er klar til at låse i en sats, kan dit hjem realkreditlån ansøgningsprocessen ikke gå fremad. Når du endelig beslutter, kan mere afgørende gæster nå målstregen først.

3. behandle det som en læge udnævnelse: når du går til lægen med en specifik klage, det vigtigste er at kommunikere dine symptomer. Denne måde, lægen kan ordinere det ideelle middel. Før du laver en aftale med et realkreditlån lån officer, skrive ned dine top fem grunde til refinansiering. Denne måde, kan du få den nøjagtige pant-pakke, som er passende for dig.

4. indsnævre feltet: brug internettet til at forske forskellige lånemuligheder og indsnævre feltet før du tale med din långiver. Vil du have en justerbar eller fast rente? Vil du betale det samme beløb hver måned, men forkorte levetid af lånet? Er du forsøger at frigøre nogle nødvendige kontanter, eller bare i håb om at låse i en lavere sats? Vil du betale ned agenturgiveren, eller bare betale renter? Spørg dig selv disse spørgsmål før tid. Ved at kende dine prioriteringer, vil det være lettere for din långiver tyder på boliglån realkreditlån refinansiering, der passer bedst til dine specifikke behov.

5. ikke babysitte pant refinansiering lånet processen: når lånet er i gang, holde kontakten med din långiver, men bliver ikke en bagsædet driver, der ser ud over lån officer skulder hver mile af vejen.

Ved at følge disse fem enkle protokoller, vil du i høj grad hjælpe din lån officer. Og som udmønter sig i at hjælpe dig selv til en jævnere og hurtigere realkreditlån refinansiere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.